RAWATAN ALTERNATIF ISLAM DARUL IKHTIAR

"CUKUPLAH ALLAH BAGIKU, TIADA ILAH MELAINKAN DIA ,KEPADANYA TEMPAT AKU BERSERAH, DAN DIALAH AMPUNYA 'ARASY YANG BESAR"

IKHTIAR & BERTAWAKAL


Translate

Monday, February 27, 2012

PERASMIAN SABUN NUR PRODUK TERBARU YANG TIADA DI PASARAN


Segala Puji & Syukur hanya untuk Allah , sebanyak pujian penduduk langit, sebanyak pujian penduduk bumi , sebanyak pujian apa yang ada diantara keduanya & sebanyak pujian makhluk ciptaanNya serta salawat & salam buat penghulu & permata hati Sayyidina Mustafa SAW.

Dengan menyebut nama Allah yang Maha Mulia & Yang Ampunya Cahaya , ana ingin melancarkan Sabun Aura Nur sebagai salah satu ikhtiar & kecantikan di dalam rawatan .


Sebenarnya ana dah lama belajar cara membuat sabun ini, dah lebih 2 tahun, ana buat rnd, untuk menambah keberkesanan sabun ini disamping mencari bahan-bahan yang yang betul-betul sesuai untuk digunakan untuk diproses di dalam sabun ini.


FAQ ...

1. Sabun Nur ni halal ker haram & diperbuat dari apa?

Jawapan ana : Mestilah halal, dengan izinNya , sabun ni diperbuat dari bahan2 yang halal seperti sabun biasa ditambab dengan bahan2 extract pelbagai daun & bunga , minyak atar ,cendana, serta ditambah dengan air rukyah,air mawar & air zam-zam serta ana telah merukyah sabun ini dengan ayat2 suci , zikir & salawat serta solat hajat kemudian diembunkan.

2. Bagaimana cara nak guna sabun ni ?

Jawapan ana : Senang ajo,kalau boleh wuduk dulu , kemudian guna sabun ini untuk muka & tangan hingga ke siku . Niat dulu contoh semoga Allah memudahkan urusan rezeki hari ini, Dah sabun, biar dalam 2-3 minit , ayat yang perlu di baca sebagai zikir iaitu surah An Nasr 4x .1000 dinar 1 x salawat 10 x, , kalau tak boleh baca, zikir Ya Fattah 11x Ya Razzaq 11x Ya Nur 11, serta Salawat 10x, pastu basuhlah muka dan tangan, mudah bukan , hehehe.
Pas tu nak keluar rumah nak pergi berniaga ker atau kerja ker , berdiri didepan pintu rumah tadah tangan , zikir yang sama seperti di atas pastu berdoalah.
Boleh digunakan ketika untuk berjumpa seseorang, untuk berniaga, untuk temuduga dan lain2.
Sabun ini boleh juga digunakan sebelum tidor & ketika bangun pagi.

3. Untuk apa kegunaan sabun ni ?

Jawapan ana : Sabun ini adalah ikhtiar , semoga Allah memudahkan urusan rezeki, (pelaris yang tidak bertentangan dengan syarak) , mengeratkan hubungan suami isteri (pengasih yang tidak bertentangan dengan syarak) & serta supaya orang lain senang & sejuk melihat wajah kita (semua dengan keizinan Allah). Sabun ini juga boleh digunakan untuk mencantikkan & mencerahkan wajah (dijalan Allah).Biiznillah


4. Ada apa2 kesan sampingan sekiranya saya menggunakan sabun ini?

Jawapan ana : Setakat ini ana tak terima apa-apa komen atau komplen dari pengguna , kalau ada ana updatekan nanti

5. Ada apa2 pantang larang sekiranya saya menggunakan sabun ini?
Jawapan ana : Pantangnya jangan gunakan sabun ini dijalan yang salah atau untuk maksiat, pantang2 lain bertakwalah & berikhtiar serta tawakkal , Segalanya dari Allah, sabun ini hanya iktiar saja.

Ana rasa cukuplah setakat ini , sekiranya ada apa2 pertanyaan atau testimony dari pengguna bolehlah email ana di darulikhtiar@gmail.com.

Ana akan update testimoni pesakit dari masa ke semasa Insya Allah untuk info bersama


Harga Sabun : RM 30
Tempahan akan dikenakan cas penghantaran pos laju RM6.00
Penghantaran ke Sabah & Serawak dikenakan caj RM9.00
Poslaju ke Brunei RM55 (harga standard Poslaju)
Pos biasa ke Brunei RM17 (Mengambil masa yg lama)


Untuk pesanan bolehlah telefon atau sms ana di 016-6900431/017-3887071

Sila bank in ke akaua ana

Maybank – Muhammed Raffi Bin A. Shaik Allaudeen
No akaun : 162115840158

, beserta bukti belian,kuantiti,nama & alamat penuh sila email ana darulikhtiar@gmail.com.

Insya Allah penghantaran akan di buat secepat mungkin 2-3 hari bekerja, sabun ini akan sampai ke tangan anda.

Ribuan terima kasih sekali lagi untuk guru ana Uztaz Ishak Bello yang mengajarkan ana cara membuat sabun ini , ana buat r & d sendiri untuk memantapkan lagi sabun2 ini .
Semoga Allah sentiasa memberi kebaikan serta ilham untuk ana memberikan terbaik untuk pesakit di dalam ikhtiar rawatan yang dibenarkan syarak . Amin Ya Rabb
Wallahu'alam

HASBUNALLAHUWANIKKMALWAKIL
CUKUPLAH ALLAH BAGIKU
Niat , Doa , Ikhtiar & Tawakkal

No comments:

Post a Comment