RAWATAN ALTERNATIF ISLAM DARUL IKHTIAR

"CUKUPLAH ALLAH BAGIKU, TIADA ILAH MELAINKAN DIA ,KEPADANYA TEMPAT AKU BERSERAH, DAN DIALAH AMPUNYA 'ARASY YANG BESAR"

IKHTIAR & BERTAWAKAL


Translate

Wednesday, December 22, 2010

TAHNIAH


Alhamdulillah , dengan izinNya , Satu program 'Rawatan Perdana' di Masjid Sungai Buaya di Rawang, Selangor telah dianjurkan oleh ajk masjid & para Mualij Islam . Program ini mendapat sambutan orang ramai dari seluruh tanah air. Program yang diketuai oleh Syeikh Muallij Mustaqim (Melaka) wajar kita jadikan satu trademark untuk kita meneruskan program ini secara bulanan atau tempoh yang bersesuaian . 'Road Tour' ke seluruh tanah air dengan menerapkan Rawatan Islam serta mesej dakwah kerana terlalu ramai orang yang masih jahil & masih mendapatkan khidmat bomoh yang mensyirikkan Allah.

Pihak kami juga sangat berharap agar kerajaan dapat memberikan sokongan & sumbangan kepada program ini , sambil pihak swasta juga tampil memberikan sumbangan mereka dalam menjayakan program amal makruf seperti ini.

Ana sangat berharap ini satu inisatif, dalam melahirkan & mengumpulkan semua perawat Islam di dalam satu payung Persatuan Perawat Islam SeMalaysia . Insya Allah

Ana berharap progam ini diteruskan & Insya Allah ana juga ingin mengambil bahagian secara aktif di masa akan datang begitu juga perawat-perawat lain.

Antara perawat yang mengambil bahagian :

1-Syeikh mualij mohd Nur Syaitul Mustaqim ( melaka)
2-Syeikh Mualij Ustaz Hassan Ishak ( masjid Ar-rahmah) -penyelaras pgram
3-syeikh Mohd Amli b Nordin ( johor)
4-Syeikh Syafik b sariman ( johor)
5-Syeikh Mohamad radzmi B Rosli ( penang)
6-Syeikh Muhd Haidas Hamizan
7-Syeikh Muhd harith Faizun ( nilai n9)
8-Syeikh Nor Wahiduzzaman
9-Syeikh Hj Kamisan ( rawtan islam btp)
10-Syeikh Imam Ali ( rawatan Islam btp)
11-Syeikh Rosdi ( rawtan islam btp)
12-Syeikh Mohd Asri Ahmad(rawatan Islam btp)
13-Syeikh Yusrie ( sabak bernam)

Ana mintak maaf , mungkin ada nama yang tercicir & ana ucapkan tahniah kepada mualij yang sanggup berkorban dalam menjayakan program ini, Semoga Allah membalas jasa baik tuan-tuan. Jazakallahukhair

No comments:

Post a Comment